نان تست کره ای
مواد لازم
ارد: ۵۰۰ گرم
مخمر خشک فوری : ۸ گرم(من خمیر مایه تازه استفاده کردم به مقدار دوبرابر و نیم مخمر خشک ،یعنی ۲۰ گرم)
نمک: ۸ گرم
شکر : ۱۰ گرم
شیر خشک قنادی: ۳۰ گرم
آب : ۲۹۰ گرم
کره : ۳۰ گرم
ابتدا مواد خشک رو در کاسه همزن ریخته و آب رو کم کم اضافه میکنیم(اگه از مخمر خشک استفاده مبکنین ،ابتدا با نوک ق شکر و کمی آب ولرم اونو فعال کنین و سپس استفاده کنین)
دو سه دقیقه با همزن ورز بدبن و سپس کره که به دمای محیط رسیده رو اضافه میکنیم
و ده دقیقه با همزن میزنیم تا خمیری صاف و لطیف آماده بشه ،اگه خمیر سفت بود تا دو ق آب آروم آروم اضافه کنین و اگه شل بود تا یک ق ارد.
خمیر رو چانه کرده و روش رو با کیسه چرب میپوشونیم و ده دقیقه استراحت اولیه میدیم
سپس دو تا چانه هم اندازه ار خمیر گرفته و مجددا ده دقیقه استراحت میانی
حالا قالب تست رو کمی چرب کرده و چانه ها رو روی سطح کمی چرب شده باز کرده و رول میکنیم و توی قالب تست گذاشته و با کف دست روی خمیر رو صاف میکنیم تا تمام قالب رو پر کنه.
روش یک نایلون چرب کشیده و در دمای ۲۴ درجه به مدت یکساعت تا یکساعت و ربع استراحت آخر میدیم .
فر رو با ۱۸۰ درجه گرم میکنیم و یک کاسه آب جوش برای تولید بخار تو فر میزاریم.
روی نان ها رو آب اسپری کرده و کمی کنجد میپاشیم(دوست داشتین از دانه های مورد علاقه خودتون میتونین روش بپاشین ،مثل چیا ،پرک جو ،کنجد سیاه ،و )
قالب ها رو تو فر گذاشته به مدت نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه تا حسابی رنگ بگیره و بپزد(کسانی که فر گازی دارن دما رو بیست درجه بالاتر ببرن و برای رنگ گیری بهتر نان میتونن از رومال تخم مرغ که باکمی آب رقیق شده استفاده کنن)،
سپس روی صفحه خنک کننده حداقل یکساعت استراحت بدین و سپس نووووووش جان
درباره این سایت